Networked Media Tank
[CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Printable Version

+- Networked Media Tank (http://www.networkedmediatank.com)
+-- Forum: Community Jukebox, Themes, & UserApps Section (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- Forum: 200/300/400 Series - Development and User Apps (/forumdisplay.php?fid=121)
+---- Forum: 100 Series - Development and User Apps (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Thread: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** (/showthread.php?tid=33465)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - popcornmix - 01-30-2011 01:15 PM

For me, with latest C200 beta firmware, and apps on USB, your suggestion worked:

Code:
C:\Users\Public\moviejukebox>ftp 192.168.4.12
Connected to 192.168.4.12.
220---------- Welcome to Pure-FTPd ----------
220-You are user number 1 of 3 allowed.
220-Local time is now 12:06. Server port: 21.
220 You will be disconnected after 1440 minutes of inactivity.
User (192.168.4.12:(none)): nmt
331 User nmt OK. Password required
Password:
230-This server supports FXP transfers
230 OK. Current directory is /
ftp> ls
200 PORT command successful
150 Connecting to port 56340
NETWORK_SHARE
USB_DRIVE
226 2 matches total
ftp: 26 bytes received in 0.00Seconds 26000.00Kbytes/sec.
ftp> ls USB_DRIVE
200 PORT command successful
150 Connecting to port 56341
Download
Music
Photo
Video
lost+found
test.txt
226 6 matches total
ftp: 53 bytes received in 0.00Seconds 53000.00Kbytes/sec.
ftp> quit
221-Goodbye. You uploaded 0 and downloaded 0 kbytes.
221 Logout.

C:\Users\Public\moviejukebox>telnet 192.168.4.12 8883
Trying 192.168.4.12...
Connected to 192.168.4.12.
Escape character is '^]'.
GET /USB_DRIVE/test.txt HTTP/1.1
Host: localhost.drives:8883

HTTP/1.1 200 OK
Server: Syabas NMT
Content-Type: text/plain
Content-Length: 7
Last-Modified: Sun Jan 30 10:48:08 2011

Yeah!!!Connection closed by foreign host.

However CSI still not working:
Code:
29/01/2011 20:20:58;Error;WebException during install method of UploadInstaller;The remote server returned an error: (553) File name not allowed.;   at com.nmtinstaller.csi.Utilities.FtpCommands.UploadFolder(String server, String username, String password, String localFolder, String remoteFolder, UpdateProgressInfo OnProgressChange) in F:\Ger Data\Visual Studio 2008\Projects\NMTApplicationInstaller\trunk\Utilities\FtpCommands.cs:line 336 -    at com.nmtinstaller.csi.Utilities.UploadInstaller.InstallThread() in F:\Ger Data\Visual Studio 2008\Projects\NMTApplicationInstaller\trunk\Utilities\UploadInstaller.cs:line 153



RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - EagleFlyFree - 01-30-2011 01:23 PM

(01-30-2011 12:44 PM)Ger Teunis Wrote:  Browser doesn't work, you MUST use telnet to test my test above using telnet.


Code:
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Location: /

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<HTML>
<HEAD>
  <TITLE>301 Moved Permanently</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<H1>Moved Permanently</H1>
  The document has moved <A HREF="/">here</A>.
  <P>
  <HR>
</BODY>
</HTML>

Connection to host lost.
nb:
unrelated, but this did work on a USB stick:
Code:
<a href="file://localhost/opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/test.txt">test FILE</a>



RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Ger Teunis - 01-30-2011 01:29 PM

(01-30-2011 01:23 PM)EagleFlyFree Wrote:  
Code:
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Location: /

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<HTML>
<HEAD>
  <TITLE>301 Moved Permanently</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<H1>Moved Permanently</H1>
  The document has moved <A HREF="/">here</A>.
  <P>
  <HR>
</BODY>
</HTML>

Connection to host lost.
nb:
unrelated, but this did work on a USB stick:
Code:
<a href="file://localhost/opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/test.txt">test FILE</a>

The internal httpserver sybhttpd seems to have issues.
It's out of my options at this point, we need the professional help of syabas for this to solve your problems.
(01-30-2011 01:15 PM)popcornmix Wrote:  For me, with latest C200 beta firmware, and apps on USB, your suggestion worked:

However CSI still not working:
Code:
29/01/2011 20:20:58;Error;WebException during install method of UploadInstaller;The remote server returned an error: (553) File name not allowed.;   at com.nmtinstaller.csi.Utilities.FtpCommands.UploadFolder(String server, String username, String password, String localFolder, String remoteFolder, UpdateProgressInfo OnProgressChange) in F:\Ger Data\Visual Studio 2008\Projects\NMTApplicationInstaller\trunk\Utilities\FtpCommands.cs:line 336 -    at com.nmtinstaller.csi.Utilities.UploadInstaller.InstallThread() in F:\Ger Data\Visual Studio 2008\Projects\NMTApplicationInstaller\trunk\Utilities\UploadInstaller.cs:line 153

You have another problem.
Your ftp server will not take the filename:
"(553) File name not allowed."

If you have CSI configured on "C200 USB" then I cannot help you.
I can't make your FTP server take the file.
Make sure you have both media + apps on the same drive.


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - cousteau - 01-30-2011 01:45 PM

hmmmz, seems like it is the internal httpserver like you suggest. Who can mention this to Sayabas?

I'll try to revert to my previous firmware to see if the issue is resolved.


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - EagleFlyFree - 01-30-2011 02:33 PM

(01-30-2011 01:29 PM)Ger Teunis Wrote:  The internal httpserver sybhttpd seems to have issues.
It's out of my hands at this point, we need the professional help of syabas for this to solve your problems.

Thx anyway for looking at it..I just wanted to intall telnetd...now I will try another method...


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Ger Teunis - 01-30-2011 02:35 PM

(01-29-2011 05:13 PM)northpole Wrote:  1. Is there any option to enable debug or specific version of the app to generate log files?
2. Is this 404 error returned by the app or NMT?
3. If NMT is able to read media from my NAS, play streaming video and audio from Internet, why is it not able to connect to Internet?
4. If I am getting 404 for any particular page or site, can you share that full URL with IP or domain name, so that I can see what's blocking it at my end?

Okay, more time now Smile
Here are your answers, sorry for summing them answers up like the qeustions. Time contrained Smile

1. There is logging being done in ErrorLog.csv, I can't log http server error which occur on the NMT.
2. The error is returned by the sybhttpd server on the NMT (port 8088)
3. I am not going to support non CSI related questions
4. See the test script I posted in the above posts.


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Ger Teunis - 01-30-2011 04:40 PM

Filed a bug report for this issue (which only a few users see) on the syabas' bug tracking system.
I leave it over to them now to pick it up, can't help you guys more then this.


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Scorpys - 01-30-2011 04:52 PM

same problem for me,format my usb key and reinstall apps from the setup menu.

after launch csi and install some application and 404 not found Sad (for me its the lastest beta 2)


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - chris57 - 01-30-2011 04:56 PM

Any idea why some have an issue and other not?

Is it because of a userapp or is it that a userapp has highlighted a bug? If its the later than that will need to be emphasised as Syabas will assume the former.


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Ger Teunis - 01-30-2011 04:59 PM

(01-30-2011 04:56 PM)chris57 Wrote:  Any idea why some have an issue and other not?

Is it because of a userapp or is it that a userapp has highlighted a bug? If its the later than that will need to be emphasised as Syabas will assume the former.

The people having a 404: please try the following:
Delete the complete Apps folder in your share folder.
Delete start_app.sh from the root of share.

Reboot; then try again.


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Scorpys - 01-30-2011 05:31 PM

i have no app folder Sad no start_app.sh


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Ger Teunis - 01-30-2011 05:36 PM

Could you try reinstalling current or prev firmware?


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - Scorpys - 01-30-2011 05:39 PM

i test another solution
remove all hardisk,format my usb stick on fat

for the moment reinstallation of application on it (and format ext3)


same error Sad

on french forum ,a user have the same problem with the firmware [C-200] Firmware 02-04-101206-21-POP-408 (02-04-101104-21-POP-408 Apps) (08.12.2010)

i have the beta 2 Firmware 02-04-110121-21-POP-408 Beta2


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - desco - 01-30-2011 11:10 PM

(01-30-2011 05:36 PM)Ger Teunis Wrote:  Could you try reinstalling current or prev firmware?

A-110
Have tried to install lighthttpd with CSI - no luck, 404.
Used both latest and prev firmware - the same result.
NMT has access to internet (Internet radio works nicely)

Can anyone give a hint how to deal with this situation?


RE: [CSI] Community Software Installer 2.7.2 ** UPDATED DEC 28th ** - lyth - 01-30-2011 11:49 PM

I've been getting the same 404 error while trying to install applications on my HDX today after updating to the newest firmware. Reverting to the previous firmware did not fix the problem.

One thing that I noticed is the Apps directory is no longer present. What is the directory structure of the NMT's hard drive supposed to look like with respect to CSI installed apps?