Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[200] lundftpd installation, configuration and setup package
12-19-2010, 11:40 PM
Post: #46
RE: lundftpd installation, configuration and setup package
Hello cyb, please let us in on more details and we'll try to help you out!

- What do you mean by "connection is impossible"; do you get any response in your FTP client? Check the FTP client logs please!
- Control question: are you connecting within your own LAN or from the outside?
- Have you made any changes to the lundftpd.conf?
- If you are not of afraid of using the command line, it will be much easier to debug if you connect to your NMT via telnet (available in the CSI) and run llink manually, with verbose output.

Audio, video, disco - I hear, I see, I learn.
Wiki. Wiki? Wiki!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: lundftpd installation, configuration and setup package - dc11ab - 12-19-2010 11:40 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [100/200/300/400] Mediatomb on A110 - Installation problems Sharpie1 1 1,113 02-04-2014 10:58 PM
Last Post: camsky
  [200] OPKG - CUPS and DBUS installation problem flegarr 0 529 12-27-2013 10:29 PM
Last Post: flegarr
Question [200] Any hints how to package software for C.S.I/opkg? marmotamarmota 5 1,743 07-17-2013 07:24 PM
Last Post: PedroDelCargo
  [200] Alternative Linux Terminal Utils package with Telnet/SSH/MC/Transmission Roman_V_M 109 64,270 05-19-2013 12:45 PM
Last Post: parpagnas
  [300] csi-lite installation problem DreamT 2 1,148 05-16-2013 01:03 AM
Last Post: jhmiller
  [300] lundftpd - ls time out wumm 1 568 02-26-2013 02:27 PM
Last Post: wumm
  [300] Several Setup Issues i need help with IUnknownI 8 5,658 02-28-2012 09:58 PM
Last Post: chris57
  [200] [Apps] libffi + dev package installed in wrong place KidE79 0 1,409 10-17-2011 12:02 PM
Last Post: KidE79
Thumbsup [200] [Apps] new zlib 1.2.5 devel package available KidE79 0 990 10-12-2011 03:32 PM
Last Post: KidE79
  [200] HOWTO package ipk file KidE79 6 4,245 10-09-2011 01:57 PM
Last Post: KidE79

Forum Jump: