Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
DEAD A110 No ethernet activity
11-14-2008, 05:13 PM
Post: #1
DEAD A110 No ethernet activity
Last night i updated firmware to latest version. It was working okay and then I tried playing movies. I have three network drives i access. It played fine from one but when I tried palying form the second drive it just went to a black screen. I tried many different things with my network to no avail. then after a while i had NO lights on my ethernet port, none!! I tried rebooting many times, I did a recovery on the A-110 firmware from a usb drive. reverted to the previous version and still no ethernet lights. Now sometimes it turns on and sometimes it does not you may have to plug it in and unplug it many times. When it does boot I still have no ethernet port lights. i also tried to manually configure IP settings, still no port lights. Any ideas, I think the network port is DEAD, what is the RMA process?

Thanks
Find all posts by this user
11-15-2008, 02:52 AM
Post: #2
RE: DEAD A110 No ethernet activity
Register here:-
https://support.popcornhour.com/MyAccoun...ofile.aspx

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  4-5 yrs ago my A110 was perfect but....... tebbo66 4 808 12-30-2013 02:01 PM
Last Post: tebbo66
  upgrade time... a110 now what? bohane 13 1,275 11-06-2013 06:07 PM
Last Post: bohane
  need advice, A110 -> A400 alexxx 2 1,100 08-19-2013 12:47 AM
Last Post: diablo
  Best gigabit ethernet switches wgstarks 27 13,004 01-10-2013 11:10 PM
Last Post: Antobello
  Can I use an ethernet hub? wgstarks 2 1,525 11-06-2011 12:01 PM
Last Post: kukhuvud
  Swapping my hard drive from a110 to a300 mypaq 1 1,533 10-20-2011 08:39 PM
Last Post: BanditRider
  Cloud Storage and A110 ian cadman 2 1,630 08-23-2011 10:05 AM
Last Post: MikeHunter
  Upgrading a110 to a a200 mypaq 5 2,648 07-24-2011 05:15 PM
Last Post: mypaq
  A transparent A110 to A210 move pdavit 1 1,569 12-06-2010 06:31 PM
Last Post: nuke12
  is PopCorn Sybase dead or dying? xua 39 10,146 11-25-2010 07:37 PM
Last Post: StarbuckII

Forum Jump: