Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
schedule corrupted ?
01-26-2009, 11:40 AM
Post: #1
schedule corrupted ?
hi all ! It seems that my schedule got corrupted because I cant access it and I see some html code when I try the web access. Something like

nclick="return cl('t

anyway. Is there a way to repair it? Can someone provide me a file?

Thanks!
Find all posts by this user
01-27-2009, 07:33 PM
Post: #2
RE: schedule corrupted ?
anyone? please I need to use the scheduler to keep the network usage controlled.
Thanks!
Find all posts by this user
01-30-2009, 01:26 AM
Post: #3
RE: schedule corrupted ?
Anyone? at least could someone tell me the name of the file? in that way maybe I could edit it and make it functional again...

Thanks!
Find all posts by this user
01-30-2009, 12:56 PM
Post: #4
RE: schedule corrupted ?
Good news : You're not alone!
Bad news : no solution yet?

http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=11030
Find all posts by this user
02-01-2009, 12:02 AM
Post: #5
RE: schedule corrupted ?
(01-30-2009 12:56 PM)UltraGeek Wrote:  Good news : You're not alone!
Bad news : no solution yet?

http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=11030

ohh I see thanks for the link. I hope this gets fixed soon, its a real pain not able to control your download times.
Find all posts by this user
02-03-2009, 11:32 AM
Post: #6
RE: schedule corrupted ?
any official word on this issue? a fix ? a patch ? a firmware release?
Find all posts by this user
02-03-2009, 01:00 PM
Post: #7
RE: schedule corrupted ?
[Image: tumbleweed.jpg]
Find all posts by this user
02-03-2009, 08:59 PM
Post: #8
RE: schedule corrupted ?
If your url looks like:

http://192.168.1.101:8883/torrent/bt.cgi

Try changing "bt.cgi" into "resetschedulesd.html" thus accessing:

http://192.168.1.101:8883/torrent/resetschedulesd.html

Now you will se a lot of buttons... for me worked $BT_RESETBAN$

After you click on that button a new page is shown where you can click on "Back to scheduler"...

Now i can see again the scheduler... and make changes in it !
Find all posts by this user
02-04-2009, 04:24 PM
Post: #9
RE: schedule corrupted ?
it worked ! ow the schedule its not corrupted. Sadly I cant add schedules to the app, I click on the cells to tell when it should download, then add the schedule by clicking the button. But then nothing happens, I see the headers but no schedule in it.

So Im unable to set any schedule for the moment.

Hopefully this problem will be solved in the next firmware release.
Find all posts by this user
02-04-2009, 06:31 PM
Post: #10
RE: schedule corrupted ?
Same here ...

Clicking that button does indeed restore the schedule, but once you've set the schedule and click "Add Schedule", the screen is fubarred again ...

I guess we'll have to wait for a firmware fix.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [NZBget] Schedule Help paulj48 5 3,220 10-23-2009 02:35 PM
Last Post: hugbug
  Transmission Schedule Help pryke 4 2,568 04-08-2009 10:04 AM
Last Post: dahacker
  schedule for transmission 1.51? juanmanuelsanchez 3 1,982 03-04-2009 10:01 PM
Last Post: juanmanuelsanchez
  Schedule - can't access torrent list kotta 2 1,414 10-14-2008 02:31 AM
Last Post: GaryD

Forum Jump: