Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
PCH path problems
11-29-2009, 06:38 AM
Post: #1
PCH path problems
Hi All

I am going bonkers trying to get videos to play on my PCH C200 after getting a new Windows7 PC. It did work on my XP machine.

My Network Share on the PCH is named "movies1", and its smb is "192.168.0.25/share".

On my windows 7 PC, the NAS drive (192.168.0.25) that contains the videos is mapped as "S:" ...the NAS is named "MOVIES1" and has 2 subfolders, "info" and "share"..."share" contains "movies", and all of the video files are contained under "movies."

I have an XAMPP web server on my PC (192.68.0.33) and can display the frontend on both the PC (using http:\\localhost\index.php?destination=home) and the PCH (using a Web Service linked to the Apache's IP, address "http:\\192.168.0.33\umc\index.php?destination=home")

I clear the cache on the PCH, after doing a hard reboot of the PCH by pulling the AC plug and re-inserting). When the frontend appears, via Web Services, I try to play the video on the cover selected..but it doesn't play)

I have Movie Flow installed on the same NAS, and can play the videos from the Movie Flow Interface without problems

I would greatly welcome suggestions, since this is taking far too much time already.

Thanks
Todd
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Javascript problems 2Max2Pax2 1 1,012 10-11-2011 11:11 PM
Last Post: Steve007
  First Export - Ifran error "Path does not exist" rjuch 4 1,991 09-27-2010 11:22 AM
Last Post: Sunblock
  My Lil Movie Jukebox Problems epatul 1 1,602 03-28-2010 02:48 AM
Last Post: epatul
  Music Jukebox - A200 - Installation Problems db-nmt 4 3,909 03-04-2010 06:56 AM
Last Post: db-nmt
  MLMJ access problems Penge58 0 1,088 02-15-2010 07:15 PM
Last Post: Penge58
  MLMJ problems and requests Penge58 2 1,720 01-05-2010 09:29 PM
Last Post: gsbaker
  Problems with grouping movies and genre in UMC. Bjur 2 1,766 12-18-2009 10:43 AM
Last Post: T800
  [UMC] Correct path needed, movies won't play. T800 12 4,338 10-26-2009 07:51 PM
Last Post: wojtekbalys
  Having problems getting started reyito1 3 1,395 09-18-2009 04:56 PM
Last Post: Hairy Hippy
  Problems with NFO files leeuw1960 6 1,912 07-13-2009 06:02 PM
Last Post: leeuw1960

Forum Jump: