Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
03-02-2010, 10:39 AM
Post: #1
KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
Hello,

Just got my C-200 today (moving up from A-110) and suddenly my Kdoske Menu is not working.

I got the Music link to work but now the Movies link does not work :-(

My movies are on an SMB share

MEDIA

Musci is on another share

MUSIC

both mapped back to my pc as such:

smb://Ergo/Media/

smb://Ergo/Music/

respectively.

Are there new paths I should be using for these? Searched everywhere in these forums and wiki and not much to be found specifically re: Kdoske and C-200

Thank you!

A-400+500GB 2.5"::C-200+40GB SSD+Blu-Ray::40TB SMB Homebrew NAS::Panasonic TH-42PZ85U
Set-Up myiHome, YAMJ & ÆON::LowList Texture Mod
Find all posts by this user
03-06-2010, 04:09 AM
Post: #2
RE: KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
Just trying to revive this question. If not KDOSKE, what is out there that's just as good and easy to use or at the least, reliable and works on C-200

Thank you

A-400+500GB 2.5"::C-200+40GB SSD+Blu-Ray::40TB SMB Homebrew NAS::Panasonic TH-42PZ85U
Set-Up myiHome, YAMJ & ÆON::LowList Texture Mod
Find all posts by this user
03-16-2010, 07:59 AM (This post was last modified: 03-16-2010 08:05 AM by chris57.)
Post: #3
RE: KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
I'm using Kdoske on my C200 w/o any problems.

Just make sure you replace any HARD_DISK references in paths to SATA_DISK.

I have links to the following setup:-
1. Movie Archive Jukebox
2. TV Jukebox
3. Music Jukebox
4. Browser
5. Sky.FM
6. Local Weather
7. Daily RSS feeds download folder

I'll try to help if you provide a bit more info, or I can supply my saved profile for you to amend to suit your setup.
If you have a mapped share on your C200 then you should be able to get the path setup automatically via the KDoske GUI.

My SMB shares are on my NAS but the paths are:-
http://localhost.drives:8883/SATA_DISK/D.../?filter=3
http://localhost.drives:8883/SATA_DISK/J.../index.htm
http://localhost.drives:8883/SATA_DISK/TV Jukebox/index.htm
http://localhost.drives:8883/SATA_DISK/Music Jukebox/index_main.htm

That was my setup when I had the actual jukebox output on folders on the C200 internal HDD.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
03-21-2010, 06:11 PM
Post: #4
RE: KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
Thanks Chris!!

Well, I used Kdoske successfully for months on the A-110 and I also changed the paths as you said to SATA_DISK. Unfortunately, I use a SHARE for my YAMJ Movie Jukebox (SMB) and I have nothing on local HD on the C200.

I have two SMB shares on my PC:

smb://Ergo/MEDIA
smb://Ergo/MUSIC

Then I have Kdoske point one icon to the YAMJ Jukebox (the index.htm file is on the root of that share) and another icon to the Music Jukebox (musicJukebox 8.1) on its own share.

I will try it again... maybe I screwed something up when I was trying this last time and perhaps frustrated, I never corrected a mistake I made ...

Thank you

A-400+500GB 2.5"::C-200+40GB SSD+Blu-Ray::40TB SMB Homebrew NAS::Panasonic TH-42PZ85U
Set-Up myiHome, YAMJ & ÆON::LowList Texture Mod
Find all posts by this user
04-04-2010, 04:19 PM
Post: #5
RE: KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
Sounds very similar to my setup.

I have none of the actual media files on the internal HDD, all I have is a folder called Jukebox inside which is the YAMJ/Aeon output.

I also have one called TV Jukebox inside which I have a YAMJ output with Aeon TV settings. A further one called Music Jukebox with the output from Music Jukebox 8 inside.

My Kdoske index.htm and icons folder are located in my NAS share where my files are:-
SMB://NAS/multimedia

The movies, tv, music being in:-
SMB://NAS/multimedia/movies
SMB://NAS/multimedia/tv
SMB://NAS/multimedia/music

As the NMT remembers the last accessed share it defaults to SMB://NAS/multimedia and automatically loads Kdoske everytime i reboot. Even when I access the video or download folder on the internal HDD I do it via the Kdoske link so it's always loading.
If I want the 'wheel' icons or 'normal' view then I press 'sources'.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
04-04-2010, 09:28 PM
Post: #6
RE: KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
Have you read this? http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=38154
Maybe it's useful.
Find all posts by this user
04-05-2010, 02:58 PM
Post: #7
RE: KDOSKE 3.7 and C-200 NON Working Links
Always looking for little tweaks to make things a bit different I'll have a look, helps me to promote them even if I don't use them myself.

I'll try something on the A-200 when I get my hands on the new case and by then the new UI should be out as well.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Youtube iPlayer links? MrJT 15 6,109 02-08-2013 12:56 PM
Last Post: jonny555
Brick [Index.html] NMT Index - Kdoske NMT Customizer v0.3.7.exe - Windows Index Creator Kdoske 779 481,923 02-16-2012 07:15 PM
Last Post: ridley
  [C-200] startup screen / loading screen not working? tgdtrst2 1 3,651 07-03-2011 12:26 AM
Last Post: halfelite
  kdoske theme on A210 Gravityz 2 2,729 04-28-2011 07:44 PM
Last Post: Gravityz
  help to icons to Kdoske Dehnals 4 2,597 02-20-2011 09:47 AM
Last Post: Dehnals
  web services not working - A200 beitarj 1 1,769 09-21-2010 06:45 PM
Last Post: chris57
Information Working rtsp:// on C200 !!! snow 8 6,503 09-02-2010 11:42 AM
Last Post: joepepper
  Problem with Kdoske and Mapping to Videos T.C. 2 1,897 07-23-2010 07:42 PM
Last Post: sminc
Wink kdoske evil219 3 2,235 06-18-2010 12:05 AM
Last Post: evil219
  Web Services not working on my A-200 gatsu 2 1,887 05-10-2010 08:21 AM
Last Post: gatsu

Forum Jump: