Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[Bug] A110 - AUDIO ERROR MKV ?
08-09-2011, 12:52 PM (This post was last modified: 08-09-2011 04:25 PM by fimo.)
Post: #1
A110 - AUDIO ERROR MKV ?
I have noticed that when i FF or REV on a MKV file, then the audio
stops working.
If i stop the movie and restart it (the same place as it was) then
the audio is ok again untill i FF - REV again.

i have the lastest firmware installed..

Has anyone seen this, found a workaround for this ?

Huh
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] PCH-A110 Stops playing video after a few minutes SweetMilo2k 2 1,879 10-21-2012 02:26 PM
Last Post: blong123
  [Bug] A110 - Resumes playback on new media. F1Racer 2 1,093 09-22-2012 04:26 AM
Last Post: F1Racer
  [Bug] A110 - Hard Drive Dissappearing Zod 9 2,855 09-16-2012 10:23 PM
Last Post: Zod
  [A110] can't find internal harddrive anymore grandfight 6 4,819 09-08-2012 06:41 PM
Last Post: mirrorballman
  [Bug] .sub & .idx playback issues A110 dotslasher 7 3,021 08-04-2012 11:02 PM
Last Post: VideoRipper
  [Bug] MIME-type "audio/x-flac" not listed via DLNA Becks21 2 3,111 06-02-2012 05:54 PM
Last Post: csell
  [Bug] Is My A110 Dead? micoman 6 2,369 05-17-2012 10:40 PM
Last Post: nickel
  [Bug] NMT Community Installer 404 Not Found error stone28 1 1,975 04-21-2012 07:24 PM
Last Post: stone28
  [Bug] No audio issues in various usenet downloads sandbender 138 36,816 03-29-2012 11:04 AM
Last Post: BanditRider
  [Bug] A110 HDMI Audio not working OlivierS74 6 4,813 01-30-2012 04:56 AM
Last Post: GonzaloLI

Forum Jump: