Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
PCH A-100 Shutting down after 10 minutes / Freezes on loading
12-21-2011, 01:46 AM
Post: #1
PCH A-100 Shutting down after 10 minutes / Freezes on loading
Hi!
I have a PCH A-100 that started to act weird about a year ago and if i dont remember incorrectly the problem back then was that the loading screen kept freezing.
As i didnt have the patience back then i just put it in a box and forgot about it up until today.

The first two attempts at starting it worked fine - only that it would stop sending signals to the tv after about 10 minutes of working smoothly.
I pulled the power and let it rest.
Now on the third try it is stuck at the loading screen. And nothing seems to be happening.

My question is simply if there is any solution to this problem.

Some specifics:
Connected to a Lg LCD TV via HDMI.
No harddrive
Connected to the internetz
Probably from the winter of 2009 (bought it second hand) and worked fine for the first year or something.
No idea what firmware installed.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
12-21-2011, 11:23 AM
Post: #2
RE: PCH A-100 Shutting down after 10 minutes / Freezes on loading
Got it to work for a brief period of time - but now its back to the stage where it works for 10 minutes and then suddenly stops working.

But now i know some more specifics:
- Updated to the last firmware last night.
- Runs it through a HDMI-cable, and the settings are HDMI 720P 60 Hz - the same as my TV.

Any suggestions of what to do?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  a-110 stops during loading/menu screen rockiz 9 3,563 10-19-2013 09:34 PM
Last Post: cliffordcaruana
  No image A110 after loading screen chippie777 4 1,263 08-30-2012 04:05 PM
Last Post: chippie777
  A-110 does not display anything after loading screen odd1 2 1,148 07-05-2012 11:14 PM
Last Post: odd1
  A-110 loses signal after loading MRmedia 6 1,566 04-21-2012 10:07 AM
Last Post: herpderp
  A-110 freezes on everything after 10-30 minutes noone 5 5,558 12-17-2011 01:31 AM
Last Post: noone
  A-110 freezes with Internal Hard disk nutanc 1 1,468 11-24-2011 10:43 PM
Last Post: Sartaxi
  PCH a110 stuck at loading.. aLican 1 1,711 11-04-2011 03:43 PM
Last Post: BanditRider
  A100 not loading scerazy 5 1,590 07-23-2011 02:02 AM
Last Post: BanditRider
  Installation freezes katak 2 989 12-13-2010 09:49 AM
Last Post: katak
  A110 regularly freezes during BitTorrent download since August update tony63 0 1,094 11-09-2010 11:45 AM
Last Post: tony63

Forum Jump: