Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
A-100 SPDIF output not working
01-17-2012, 10:15 PM
Post: #1
A-100 SPDIF output not working
So, I just bought a used Popcorn Hour A-100 off craigslist and it's been working fantastically, but I can't get digital output from it.

I've tried multiple files with various audio tracks (DTS, dolby digital, PCM, etc). I've tried every combination of settings in the audio output menu, PCM, analog, whatever, nothing changes. My processor doesn't seem to even see a digital stream coming from the box. I've tried turning it on and off, etc.

I'm using a digital coax cable from the popcorn hour to my Classe SSP-75 processor and have verified the input. Any ideas?

I read somewhere on here that if you add a hard drive and then remove it this can happen. I'm not sure if there has been a hard drive in there, but I've not used one. Is there a way to reset this? I'm using the most current firmware. Thanks!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  A-100 still working p1p0 2 130 04-16-2014 11:09 PM
Last Post: VideoRipper
  WN100 with new router EA3500 not working SergioR 3 1,651 03-24-2013 11:35 PM
Last Post: SergioR
  Slingbox -> PCH (working as a slingcatcher) selbach 13 8,040 12-28-2012 10:36 AM
Last Post: Telinoz
  Cons on having Video output set to Auto drakulina 2 780 11-17-2012 03:16 AM
Last Post: drakulina
  [A-110] PCH no longer working heathramos 7 1,346 11-13-2012 05:16 PM
Last Post: heathramos
  HDD Clicking when it seem to be working too hard Atinkler 8 2,720 09-26-2012 08:47 AM
Last Post: gvt100
  A-110, No HDMI output. Lightning symbol on front is red. webbe 4 1,885 01-05-2012 09:59 PM
Last Post: mrmary
  USB slave stopped working Mastermind 2 1,207 11-05-2011 07:42 PM
Last Post: Mastermind
  Audio output... jdbt3027 1 1,126 10-04-2011 02:20 PM
Last Post: BanditRider
  A100 + Sony DAV SC5 home cine = DTS working ? NonoNMT 5 2,388 08-23-2011 03:18 PM
Last Post: Pernod

Forum Jump: